Terug

Schone aders

De Ridder

Is het mogelijk om dankzij homeopathie de aders schoon te krijgen of te houden, zodat "plaque" in de aders kan vermeden of verwijderd worden?


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Ik heb lang geaarzeld om iets over dit onderwerp te vertellen omdat u naar mijn aanvoelen verwacht dat er een soort homeopathisch wondermiddel bestaat dat als een stofzuiger uw aders zal schoonvegen.Ik moet u helaas ontgoochelen.

Als u door middel van remedies op homeopathische basis gekozen uw aders wil proper maken, dan wordt dit naar alle waarschijnlijkheid een langdurige aangelegenheid. De aders worden ook niet van de ene dag op de andere vuil, dit is een proces dat zich over de jaren heen afspeelt.

U zal in de eerste plaats bereid moeten zijn een hygiënische levenswijze aan te nemen, het is te zeggen: voldoende beweging nemen, de voeding nemen die bij uw gestel past, op tijd gaan slapen, …. allemaal raadgevingen die u bij uw huisarts ook kan krijgen, als hij die zelf al opvolgt.

Als u zich hier kan aan aanpassen, dan komt het erop aan na te gaan waarvan u last hebt, te zien wat die last beïnvloedt, teneinde de homeopaat die u kiest voldoende informatie te geven om een aangepast middel te vinden ( een goede homeopathische vragenlijst kan u op mijn website vinden).

Door de inname van een homeopathisch middel zal uw klachtenpatroon wellicht veranderen, op basis van dit nieuwe klachtenpatroon kan een volgend middel gekozen worden. Het is mogelijk dat een gezondheidsprobleem door één middel opgelost wordt, maar dit is eerder de uitzondering dan de regel.

U kan zo doorgaan tot er geen klachten meer zijn of tot u met de resterende klachten kan leven.