Terug

Kan homeopatie mijn baby helpen?

Ilse

Mijn baby is 14 maand oud en heeft al 6 keer oor, neus en keel ontstekingen gehad. Toen hij een jaar oud was had hij een abces achter zijn amandelen en moest er dringend geöpereerd worden. Toen hebben ze een van zijn amandelen uitgenomen omdat het zwaar ontstoken was. Hij krijgt ook heel hevige reacties voor muggenbeten die op allergies lijken, maar de de dokters zeggen dat het gewoon hevige reacties zijn. Net voor hij zo ziek werd had hij zo een hevige reactie en ze hebben gezegd dat het niets met de abces te maken had.

Hij heeft nu al ongeveer 8 verschillende keer antibiotica moeten nemen en het lijkt ons heel veel. In 2 gevallen was het zelfs niet nodig om het te nemen omdat hij geen bacteriële onsteking had maar wel een virale ontsteking en de ander keer een hevige reactie voor muggenbijten.

We vragen ons af of er toch iets scheelt met zijn immuunsysteem of  hij allergies heeft en ik zou graag willen weten of een homepaat ons hierbij kan helpen. 

 

Met vriendelijke groeten,

Ilse (uit Mechelen)


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Ilse,

klassieke homeopathie kan hierbij helpen. Er wordt een middel gezocht dat past bij de totaliteit van de klachten van het kindje en er wordt rekening gehouden hoe het kindje is, mentaal-emotioneel. Er wordt dus naar een middel gezocht dat zo goed mogelijk past bij het kindje, dit middel versterkt het zelfgenezend vermogen en versterkt het immuunsysteem zodat hij minder gemakkelijk ziek wordt.

Met vriendelijke groeten,

Patricia Vaeremans