Terug

Agaricus tegen tics

linda vermaercke

 Hallo,

 

Mijn zoon heeft last van lichte tics, hij is 20 jaar en weegt 78 kg,ik heb agaricus 200 k  gaan halen bij de apotheek, maar weet niet hoeveel korrels ik hem van dit concentraat moet geven. Kunnen jullie mij helpen?

Hijzelf is te verlegen om daarmee naar een dokter te gaan en ik wil het zelf oplossen?

 

Vlg   


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Mevrouw,

Als ik in uw plaats was, dan zou ik eerst het middel ( agaricus in dit geval) nog eens bestuderen om te weten of het hele geneesmiddelenbeeld wel bij de symptomen en ziektegeschiedenis van uw zoon past. Als u geen goede materia medica hebt om die te bestuderen, dan begint ge er best zelf niet aan. Het kan alleen tot frustratie lijden als het niet werkt, en zo to het in diskrediet brengen van een geneeswijze die waardevol is. Anderzijds is het ook mogelijk dat het toedienen van een middel onverwachte reacties uitlokt waarop u gepast moet reageren om een behandeling verder in goede banen te lijden. Bij het te lang toedienen van een middel kan u ook nieuwe symptomen bij uw zoon verwekken, die hoewel ze niet steeds ziekelijk zijn toch zeer hinderlijk en onaangenaam kunnen worden als er geen gepast antidota ( een homeopathisch middel dat die klachten neutraliseert) gevonden wordt
Bent u er zeker van dat het middel volledig bij uw zoon past, of dat er geen beter middel voor zijn geval voorhanden is, dan zou ik hem eerst éénmalig drie kleine globules toedienen en afwachten hoe hij hierop reageert.
Indien er zich een gunstige reactie voordoet, dan zoekt u best een homeopaat op om de behandeling verder te zetten.